Loppemarked i Tisvilde
Tisvilde

.

Slagter Baagø

Baagø
Helsingør

Café Olai

Cafe Olai
Åbningstider:
Mandag til Fredag 10,30 - 22,00
Lørdag 10,00 - 23,00
Søndag 12,00 - 22,00

Sachi Sushi

Sachi Sushi
Helsingør

Cafe Olai
Cafe Olai
Visit Helsingør Danmark

Hotel Booking

Loppemarkeder Aktiviteter arrangementer i Tisvilde Nordsjælland

Aktiviteter i Tisvilde Nordsjælland

  Se også Seværdigheder, slotte og Museer i Tisvilde
    Loppemarkeder
Tisvilde
HELP

Tilføj ny arrangement / rediger begivenghed

Nordsjælland er kendt som den danske Riviera. Blot en kort køretur fra København og man oplever dejlige, rolige strande, stedet lever op til sit ry, og en tur langs Strandvejen nord for København, afslører Danmarks smukkeste strækning og nogle af Danmarks mest populære ferie destinationer.Om du er til uhøjtidelig luksus langs den danske riviera, kærlighed på cykel eller kulturferie - så kan du finde Hoteller, bed and breakfast eller campingpladser og spisesteder i Nordsjælland her.

Nordsjælland har længe været legeplads for danske konger og dronninger, og regionen er oversået med slotte, kongelige parker og fascinerende historie. Her finder du også nogle af Danmarks mest populære museer og kunstgallerier.

Nordsjælland er et malerisk område omgivet af vand og oversået med søer og skove. Der er let tilgængelige og fyldt med muligheder for at komme ud i naturen.

Aktivitetskalender Loppemarkeder Tisvilde

Page: 1
[1] >
C4 Videncenter
Krakasvej 17
3400 Hillerød
Telf.: 4527 1000
Kontakt
Home Page
Loppemarked i Tisvilde Danmark
LoppemarkedLoppemarkedLoppemarkedLoppemarked
juni lørdag 07-06-2014  HVER LØRDAG    til:  søndag 31-08-2014

Loppemarked i Tisvilde


Tisvilde    Home Page

I mange år har Tisvilde hver sommer afholdt loppemarked om lørdagen på Birkepladsen ved stationen. Der er mange stande med spændende effekter af både nyere og ældre dato. På pladsen er det også muligt at købe kaffe.

Hver Lørdag 07-06-2014  TIL 31-08-2014   kl. 10:00

Sted: Birkepladsen ved stationen   Tid: 10:00    - HVER LØRDAG   Pris: GRATIS
.

Byens Lopper, Loppemarked Helsinge Helsingeseptember søndag 28-09-2014  fra kl 9 til 15  
Byens Lopper, Loppemarked Helsinge Helsinge
Vi har højglanspoleret vore gode brugte genstande, så husk at skærme synet, når vi pakker loppefundene ud til beskuelse, skriver Kenn Meisler fra Byen....
Aktiviteter Loppemarkeder i Helsinge

Frederiksborg Slotspark HillerødSe flere aktiviteter under Slotte og Museer
Nordeuropa´s flotteste slotteFredensborg slot
Nordsjælland har altid haft en vigtig plads i historien og har i århundreder været de danske kongers foretrukne tumleplads. Det vidner de mange slotte om. Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Fredensborg Slot er de mest kendte, men også Jægerspris Slot og Selsø Slot er besøg værd.

Skovene i Nordsjælland har fra gammel tid fristet de kongelige. De var et yndet jagtområde. Derfor er det ingen andre områder i Danmark hvor kongeslottene blev lagt så tæt som her.

HelsingørSe hvad der sker af Events og oplevelser i Helsingør i år

Se flere aktiviteter under Børn og Familie
Windsurfing NivaaHav, strand og vand Nordsjælland

Nordsjælland - Hornbæk KlitplantageLangs Kattegatkysten er der mange gode og børnevenlige strande med lavt vand. De bredeste strande finder du i Hornbæk, Tisvildeleje og Liseleje, hvor sandet er fint og hvidt, og store klitter giver læ, men Kattegat kan vise tænder ved pålandsvind.

Øresundskysten er blidere, og strandene små. Ofte er der sat badebroer op i sommerhalvåret på de offentlige strande, og de kan frit benyttes. I Isefjord og Roskilde Fjord finder du også en del mindre og gode strande med lavt vand, bl.a. ved Lynæs.
 

Flere aktiviteter under Sport og fritid
Hardball-spil
Alle drengerøves legeplads
I Hillerød, ligger der en 20.000 m2 stor hardball bane, (Hardball Heaven) hvor man rigtig kan udleve sin soldaterdrøm. Du finder bunkersanlæg, fort, løbegange og dækninger der er skjulte af sløringsnet. Banen er godkendt af de offentlige myndigheder, og overholder alle sikkerhedsregler.

hardball hardball hardball

 

Se aktiviteter underLystfiskeri
Lystfiskeri
Vi har prima fiskemuligheder i Nordsjælland. Vi kan byde på fiskeri i Esrum Sø, bare 600 meter fra Fredensborg slot og i Fredensborg Ørredfiskeri, som er en put & take sø og selvfølgelig havfiskeri i Øresund.

ørredfiskeri fisketureØrreder i Esrum Sø

 

Flere aktiviteter under Børn og Familie
Lækker stor naturlegeplads ved - Fredensborg
Skov legeplads ved Grønholt
Grønholt

10.000 m2 paradis for børn
Tæt på Fredensborg ved Grønholdt,  finder du børnenes paradis, en 10.000 m2 stor og sikker naturlegeplads med aktiviteter for børn i alle aldre. Her finder du klatretræer, hoppestuppe, rutchebaner, balanceøvelser og små hyggelige huse. Der er fri entré, og mange børnefamilier vælger at holde børnefødselsdag dér på grund af de gode faciliteter.

 

Fredensborg GolfGolf i Nordsjælland

Flere aktiviteter under Sport og fritid
Golf i Kongernes Nordsjælland

I Nordsjælland er vi så heldige, at have mere end 10 golfbaner, som alle er placeret i den dejligeste natur. Vi har valgt at koncentrerer os om golfbanerne i vores lokalområde, og kan oplyse om følgende baner:

6 af Danmarks absolut bedste golfbaner ligger i Nordsjælland. 4 hører til Danmarks internationalt mest kendte baner (bl.a. Helsingør, Hillerød, Rungsted Golfbaner og Simons Golf). På hele 8 af de 17 baner bliver der afviklet nationale turneringer, alt fra amatør-EM til store proturneringer. Næsten alle baner i Nordsjælland er kategoriseret som klasse- eller mesterskabsbaner. Nordsjælland kan desuden byde på nogle meget spændende Pay & Play-baner, hvor alle har mulighed for at spille - uanset handicap og kundskaber.

 

Grib Skov mose områdeFlere aktiviteter under Skov og Natur

Vandreture i Gribskov og ved søerne i området

Naturstyrelsen har i alt udgivet ni foldere, der dækker området Kongernes Nordsjælland.

I folder nummer 69 kan man læse om Gribskov og Esrum Sø. Der findes en afmærket rute, hvor man går en lang tur i skoven, kommer forbi Esrum Kloster og går langs vestsiden af Esrum Sø. Hele den afmærkede rute er 13 kilometer lang. Man kan for eksempel parkere på p-pladsen ved Snevret Hus på Rishavevej og begynde vandreruten der.

Vandretursfolder nummer 5 dækker den sydvestlige del af Gribskov og Gribsø. Med udgangspunkt fra p-pladsen ved Enghavehus tæt på Helsingevej er der to afmærkede ruter på henholdsvis 3 og 6 kilometer. På den korte rute går man gennem skoven og går rundt om Grib Sø. På den lange rute går man gennem skoven og kommer forbi Nydam, Store Selbæksmose, Frederiks den andens Kanal og Fruebjerg.

 

Flere aktiviteter under Sport og fritid
Cykelruter i NordsjællandFredensborg Golf

Cykel fra Hillerød over Helsinge og hop i vandet ved Tisvildeleje eller følg den nationale cykelrute fra Farum til Hundested og se Knud Rasmussens hjem og Jægerspris Slot undervejs. Det er nogle af de idéer, man kan få, når man studerer det nye kort over cykelstier og badesteder i Frederiksborg Amt. - I Nordsjælland er vi så heldige at have både smuk natur, spændende kultur og rige muligheder for at bade langs kysterne. Næsten alle attraktioner er forbundet via cykelstier på kryds og tværs af amtet. Kortet skulle gerne inspirere folk til at tage cyklen og drage ud og nyde de mange herligheder,

 

 

Aktiviteter


Aktiviteter
Tisvilde
Region Hovedstaden

Boliger
Lejligheder udlejes
Værelser tilleje

hr

Klinisk Tandtekniker

Pia Renard
Rungstedvej 29
2970 Hørsholm
Tlf.: 48 48 46 48
hr

Gratis Boligannoncer

Bolig Ekstra Danmark
Bolig Ekstra Danmark
hr

Bed and
Breakfast

Bed and Breakfast
Bed and Breakfast
hr

Home Helsingør
Home Helsingør

Home Helsingør
Home Helsingør
Kongensgade 8
Mobil: 21712200